Na operacijo nožnega palca oz. hallux valgus v Sloveniji čaka 3.064 pacientov, od tega 1.065 nad dopustno čakalno dobo.

 

 

 

 

 

Ste med njimi tudi vi?

Dragi pacient,

Če ste na vsaj eno zgornje vprašanje prikimali, potem si lahko sedaj oddahnete.

V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili, kako lahko do prvega pregleda pri ortopedu za operacijo nožnega palca (hallux valgus) pridete v naslednjih 7 dneh – s povračilom stroškov zdravljenja in ob najvišji klinični ravni storitve.

Ja, prav ste prebrali. 

Če iščete najhitrejšo možnost za ortopedski pregled in operacijo nožnega palca (hallux valgus), imamo za vas slabo in dobro novico.

Povprečna čakalna doba za prvi pregled pri ortopedu je 220 dni. Prvi pregled čaka 23.716 pacientov, nad dopustno
čakalno dobo pa
13.172 pacientovV ta časovni okvir pa sploh še ni zajeta operacija nožnega palca (hallux valgus), na katero lahko vi čakate tudi tudi do 8 let. To pomeni, da vam lahko zaradi čakanja nastanejo druge okvare na stopalu, s tem pa potrebe po novih zdravstvenih storitvah in nove čakalne dobe. Saj verjetno ne želite čakati v nedogled in bolečinah ter dobiti nove zaplete in bolezni, ko pa potrebujete operacijo, za katero imate obvezno zdravstveno zavarovanje?!

Kot omenjeno, se žal dolge čakalne dobe ne končajo samo pri prvem pregledu.

Za kontrolni pregled, na katerega čaka 7.098 pacientov ter čakalno dobo za operacijo nožnega palca, na katerega čaka nad  dopustno čakalno dobo trenutno 1.059 pacientov. Skupno število čakajočih na operacijo pa je kar 3.064! Med njimi ste lahko tudi vi!

Dolge čakalne dobe pa s sabo prinašajo tudi druge težave

V kolikor operacije nožnega palca (hallux valgus) ne naredite pravočasno, to je glede na stopnjo nujnosti (triažo), ki vam jo določi ortoped, se poveča verjetnost za ortopedske probleme, kot so:

Da bi vam lahko pravočasno ponudili najkvalitetnejšo ortopedsko kirurško obravnavo za zdravljenje nožnega palca (hallux valgus) je nastal portal 

Smo spletna poslovalnica za čezmejno ortopedsko zdravljenje z napotnico brez čakalne dobe in z urejanjem povračila stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sodelujemo z najboljšim ortopedom za stopalo, primarijem doktorjem Sandorjem Rothom iz Poliklinike Roth, centru odlične ortopedije v Reki na Hrvaškem, EU.

 

Naš ortoped je specialist ortopedske kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami, ima najvišje strokovne nazive in je predavatelj na evropskih in na svetovnih kongresih za ortopedsko kirurgijo stopala.

Kaj so prednosti čezmejne
ortopedske  operacije? 

V Sloveniji je najdaljša dopustna čakalna doba za ortopedsko operacijo s pravilnikom določena dlje kot za ostale zdravstvene storitve:

– z napotnico HITRO je namesto za 3 mesece, določena na 12 mesecev,

– z napotnico REDNO je namesto za 6 mesecev, določena na 12 mesecev.

ORTOPED TAKOJ vam omogoči operacijo nožnega palca na napotnico brez čakalne dobe v Reki na Hrvaškem. Tako dobite termin za prvi pregled že v roku tedna dni od naročanja (za predstavo – na prvi pregled pri ortopedu v Sloveniji v povprečju pacienti čakajo med 100 in 1057 dni).

 

Ja, prav ste prebrali…

 

Medtem, ko lahko v Sloveniji na prvi pregled in ortopedski operacijo zdravljenje tudi do 8 let, lahko z našo pomočjo zaključite celotno obravnavo najkasneje v roku 3 tednov!   

To pa še ni vse…

Povprečno število obiskov, da je operacija nožnega palca (hallux valgus) s kontrolo zaključena, je med 2 do 4 obiskov – tako, da tudi pot na Hrvaško ni obremenitev.

 

Sedaj pa najpomembnejše…

Stroške operacije nožnega palca (hallux valgus) v Reki na Hrvaškem dobite povrnjene od ZZZS!

Vemo, da si vi in vaša družina za vas želi le najboljše zdravstvene storitve, pogosto pa ste zaradi preobremenjenosti zdravstvenega sistema in dolgih čakalnih dob lahko primorani iskati samoplačniške storitve, ki pa so drage in vas lahko spravijo v veliko stisko.

Zato vam mi pomagamo do najboljših hrvaških ortopedov na napotnico, prav tako pa vam nudimo celovito rešitev za povračilo stroškov zdravljenja od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) do zakonsko določene višine!

Postopek za naročanje na pregled je hiter in popolnoma enostaven – potrebujete le veljavno napotnico za ortopedski pregled ali  operacijo nožnega palca (hallux valgus), mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Že prav… ampak zakaj se pa o tej možnosti tako malo govori?

Možnost čezmejne ortopedske operacije na napotnico s povrnitvijo stroškov je dejansko uzakonjena, a žal se o tej možnosti še vedno premalo govori. 

 

Zato je nastal ORTOPED TAKOJ – želimo namreč ozaveščati o možnosti čezmejnih ortopedskih operacij, ponujamo evropsko priznanega ortopeda na Hrvaškem, ki vam naredi minimalno invazivno operacijo nožnega palca (hallux valgus) in pa poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo za povračilo stroškov zdravljenja s strani ZZZS.

 

Bi radi izkoristili to možnost in se še danes naročili na uvodni telefonski posvet s strokovnjakom
za čezmejno ortopedsko zdravljenje?

 

Kdo se lahko naroči na čezmejno operacijo nožnega palca (hallux valgus)?

Pacienti z napotnico

Naročijo se lahko osebe z veljavno napotnico, ki še nimajo izbranega ortopeda.

Pacienti, ki že imajo izbranega ortopeda

Naročijo se lahko osebe, ki že imajo izbranega ortopeda v Sloveniji.

Samoplačniki

Operacija nožnega palca (hallux valgus) je pri naših specialistih ortopedske  kirurgije na voljo tudi samoplačniško. Ob naročilu pa vas seznanimo s pravico do napotnice.

Zakaj nam zaupati?

 

Vrhunski ortopedski kirurg prim. dr. Sandor Roth portala ORTOPED TAKOJ izvajajo sodobne – MIMINALNO INVAZIVNE TEHNIKE pri operaciji nožnega palca (hallux valgus). S tem vpliva, da dobite poseg z najmanjšo brazgotino, z najmanj možnimi zapleti med in po posegu ter najboljše možne ugodne pričakovane rezultate operacije. Ortopedski kirurg vam z operacijo naredi funkcionalno in estetsko stopalo.

 

Tako dobite zdravo, lepo, vitalno in stabilno stopalo, nosite znova vse čevlje in se lahkotno gibate kot v najboljših vaših letih.

Da pa dobite vtis o storitvi tudi od naših strank, si preberite njihova mnenja:

“Zaradi dolgih čakalnih vrst v Sloveniji sem bil prisiljeni poiskati operacijo nožnega palca v tujini. Pri ORTOPED TAKOJ so mi res v najkrajšem možnem času uredili termin v Reki. Pomagali pa so mi tudi pri pripravi vloge za povračilo stroškov operacije v tujini. Z rezultatom operacije in povračilom sem zelo zadovoljen.”
Marjan H
Zahvaljujem se ORTOPED TAKOJ, ki mi je uredil operacijo nožnega palca na napotnico. Prej sploh nisem vedela, da lahko dobim povračilo v takem znesku in sem bila že naročena na samoplačniško operacijo v Sloveniji.
Andreja S

Bi se tudi vi radi pridružili množici zadovoljnih pacientov iz Slovenije? Naročite se na uvodni telefonski posvet s strokovnjakom portala ORTOPED TAKOJ za čezmejno zdravljenje, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja – v slovenščini in popolnoma neobvezujoče.

Kako torej do operacije nožnega palca (hallux valgus) za vas ali vašega družinskega člana brez dolgih čakalnih vrst in dragih storitev?

S pomočjo storitve ORTOPED TAKOJ.

Kaj pridobite s čezmejnim zdravljenjem in našo pomočjo?

Kako pa poteka celoten postopek od naročanja, izvedbe storitve do povrnitve stroškov?

Še dobro, da ste vprašali. Postopek je popolnoma preprost in hiter:

Naročite se na telefonski pogovor s strokovnjakom za čezmejno ortopedsko zdravljenje, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam pomagal pri naročanju na pregled. Pogovor poteka v slovenščini.

V drugem koraku sledi naročanje na pregled, pri čemer potrebujete zgolj veljavno napotnico, termin pa dobite v roku tedna dni. Ortopedski kirurg pri vašem prvem obisku naredi specialističen pregled, analizo radioloških slik ter na podlagi zbranih informacij izdela analizo stanja za plan operacije.

Ko opravite operacijo nožnega palca (hallux valgus), vam mi pripravimo celotno dokumentacijo za povrnitev stroškov zdravljenja, ki vam jih povrne Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS)

 

Kaj pa kvaliteta operacije nožnega palca (hallux valgus), standardi in pacientove pravice?

ORTOPED TAKOJ vam zagotovi operacijo nožnega palca (hallux valgus) v Polikliniki Roth v Reki na Hrvaškem, ki je najkvalitetnejša ortopedska ustanova v širši EU regiji. Posegi so primerljivi z najboljšimi svetovnimi praksami. Vaša operacija z minimalno invazivno metodo bo enakovredna, kot če bi jo naredili v najboljši bolnišnici v Sloveniji, ZDA, Nemčiji ali na Japonskem.

Skladno z obravnavo se izvajajo vse evropske in nacionalne pacientove pravice, zato ne prihaja do napak zdravljenja ali zapletov, ki so lahko značilni za obremenjene zdravstvene sisteme. Vaša obravnava bo 

‘CREAM DE LA CREAM’ ali 5 ZVEZDIC!

Ne pustite, da ste eden izmed 3.064 pacientov, ki čaka na ortopedsko operacijo nožnega palca (hallux valgus). Čakalne dobe za poseg segajo do leta 2030! V tem času ostajate brez zdravljenja, kar lahko negativno vpliva tako na vaše telesno zdravje kot tudi na vaše duševno zdravje in samozavest (šepanje, skrivanje stopala, slaba drža, bolečine v stopalu, otiščanci, bule, depresija, slaba volja, bolečine, jemanje tablet, obremenjevanje družine zaradi slabe telesne in duševne kondicije, nezmožnost nositi obutev, ki si jo želite….)

 

Je čakanje na operacijo, ko pa imate na voljo zakonsko dopustno čezmejno operacijo brez čakalne dobe s povračilom stroškov od ZZZS res vredno vašega trpljenja in živcev?

 

Ne pustite, da na operacijo nožnega palca (hallux valgus) čakate po več mesecev in let!

 

Naročite se na uvodni posvet s strokovnjakom za čezmejno ortopedsko zdravljenje že danes. Že naslednji teden se lahko iz Hrvaške vrnete z datumom za vašo vrhunsko operacijo nožnega palca (hallux valgus)!